'Mannenmishandeling het taboe voorbij?'

De inschrijving is gesloten

Annuleringsvoorwaarden

Annulering is niet mogelijk. Deelname is persoonlijk. Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken je in dat geval contact met ons op te nemen via contact@mannenmishandeling.nl.

Privacy reglement

Tijdens het congres worden foto’s gemaakt. In verband met privacy en veiligheid willen wij u vragen om u bij ons te melden als u niet op de foto wenst te komen.

De foto’s worden gebruikt om verslag te doen van het congres. Foto’s worden direct via social media verspreid of na afloop gebruikt om het congres te promoten.

De maatregelen die wij treffen om uw privacy en veiligheid te waarborgen:

  • Er wordt plenair aangekondigd dat er een fotograaf aanwezig is.
  • Bordje bij entree: ‘Er wordt gefotografeerd’.
  • Bij ontvangst ontvangt u een naambadge. Hierbij wordt de vraag gesteld of u een sticker op uw naambadge wilt die aangeeft dat u niet op de foto gezet wilt worden.
  • Op de uitnodiging en op de website staat vermeld dat er gefotografeerd wordt.

Na afloop van het congres vindt u op deze pagina een overzicht van alle gemaakte foto’s.

Gegevens

Uw gegevens worden door de organisatie bewaard om u in de toekomst te kunnen informeren over mannenmishandeling en mannenopvang in Nederland.

U ontvangt in de aanloop van het congres mogelijk aanvullende informatie en na afloop delen wij graag de presentaties en andere relevante informatie. Mocht u daarna geen e-mails meer willen ontvangen, meld u zich dan na afloop van het congres af via de daarvoor geschikte link in de e-mail.

 SLUIT