Blog

Nieuw magazine over mannenmishandeling gelanceerd
Nieuws

Nieuw magazine over mannenmishandeling gelanceerd

Het nieuwe magazine over mannenmishandeling is donderdag 20 juni gelanceerd. Dit magazine, zowel online als in een gedrukte pocketversie, biedt uitgebreide inzichten en informatie over een onderwerp dat vaak onderbelicht blijft: huiselijk geweld tegen mannen.

Hoewel de aandacht voor huiselijk geweld tegen vrouwen de afgelopen jaren enorm is toegenomen, blijft geweld tegen mannen een taboe. Mannen kunnen net zo goed te maken hebben met psychisch, fysiek en seksueel geweld. Het is cruciaal dat we dit onderwerp bespreekbaar maken en de beschikbare hulpbronnen onder de aandacht brengen.

Lees het magazine online via deze link. Je kunt gratis gedrukte exemplaren van het magazine bestellen. Stuur je aanvraag naar contact@mannenmishandeling.nl met het gewenste aantal exemplaren en je verzendadres.

Door het magazine te lezen en verspreiden, helpen we samen om bewustzijn te creëren en de vindbaarheid van hulpbronnen te verbeteren. Jouw betrokkenheid kan het verschil maken voor mannen die hulp nodig hebben.

Lancering met ervaringsdeskundigen
Tijdens de lancering op 20 juni deelden sprekers, waaronder ervaringsdeskundigen, persoonlijke verhalen en inzichten over mannenmishandeling en de hulpverlening. Het was een waardevolle gelegenheid om in gesprek te gaan over hoe we deze mannen beter kunnen bereiken en hoe we professionals kunnen toerusten met de juiste informatie en tools.

Jeroen Traas, directeur-bestuurder van Kadera en voorzitter van de stuurgroep mannenmishandeling, overhandigt het eerste exemplaar aan Esmé Wiegman, directeur van Valente.

Bekijk hier de aftermovie

 SLUIT